KINOdiseea- Festivalul Internațional de Film pentru Publicul Tânăr ajunge la Tulcea în perioada 14-17 noiembrie

festivalul KINOdiseea ajunge la Tulcea

KINOdiseea este cel mai mare festival internațional de film pentru publicul tânăr (copii și adolescenți) din Europa de Sud-Est, membru al ECFA (Asociația Europeană a Filmului pentru Copii). Copii, părinți, bunici, profesori, cinefili – cu toții sunt așteptați să urmărească cele mai bune filme educative de artă.

Cel mai important proiect de educație audiovizuală din România și un proiect multidisciplinar – cinematografie, educație culturală, educație nonformală – proiecții de film, ateliere de educație audiovizuală, Q&As, bal mascat, KINOdiseea, ajunge la Tulcea, la Teatrul Jean Bart, în perioada 14-17 noiembrie.

Până acum, la cele 9 ediții anterioare, din București și alte orașe din țară, Festivalul KINOdiseea a strâns peste 105.000 spectatori. Au fost numeroşi invitați străini și au existat parteneriate cu festivaluri precum Festivalul Internaţional de Film pentru Copii Kristiansand (Norvegia, 20
ediţii), Zlin Film Festival (Cehia, 57 ediţii), Festivalul Internaţional de Film pentru Tineri Ale Kino (Polonia, 35 ediţii), Cine-Jeune de L’Aisne (Franţa, 35 ediţii), Schlingel (Chemnitz, Germania, 22 ediţii), Montréal IFF (Canada, 20 ediţii)

Competiția de lungmetraje, KINOdiseea Junior aduce pe marile ecrane, 6 filme premiate la Berlinale și alte festivaluri importante de film pentru publicul tânăr, precum Zlin, BUFF, Kristiansand sau Kiev.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*