Județul Tulcea va intra la noapte sub o atenționare meteorologică Cod Galben

Județul Tulcea va intra la noapte sub o atenționare meteorologică Cod Galben

Județul Tulcea va intra din seara zilei de miercuri, 15 decembrie, de la ora 20.00, și până joi, 16 decembrie, la ora 14.00, sub o atenționare meteorologică Cod Galben, fenomenele vizate fiind precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare și intensificări ale vântului.

Astfel, potrivit Administrației Naţionale de Meteorologie, în intervalul menționat în Dobrogea vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (10 – 15 l/mp) și local se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze de 40 – 45 km/h. Pe litoral precipitațiile vor fi mixte, iar rafalele vor atinge 50 – 60 km/h.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și în estul Munteniei, unde vor fi și condiții de polei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*