Județul Tulcea, sub incidența unui Cod Galben și a unui Cod Portocaliu de furtună

Județul Tulcea intră avertizare de vreme rea. FOTO Joy Stamp

Ploile puternice se întorc în județul Tulcea, meteorologii emițând coduri de ploaie, Galben și chiar Portocaliu, estimările specialiștilor arătând cantități de apă până la 40 l/mp.

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis Cod Galben pentru localitățile Baia, Topolog, Somova, Cerna, Frecăței, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Stejaru, Nufăru, Ciucurova, Dorobanțu, Beidaud, Horia, Valea Teilor și Hamcearca. Aici se vor semnala cantități de apă ce vor cumula peste 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Pentru localitatea Casimcea a fost emis Cod Portocaliu, fiind estimate cantități de apă ce vor cumula peste 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*