Județul Tulcea, sub Cod Galben de vânt: pompierii tulceni, solicitați pentru o singură intervenție

masina pompieri

Până la această oră s-a primit o singură solicitare pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice prognozate în județul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, marți, 18 ianuarie, în jurul orei 01.45, pompierii militari au intervenit pentru a asigura un element constructiv instabil, respectiv o placă de policarbonat, din acoperișul unui bloc P+2 de pe strada Isaccei din municipiul Tulcea. Nu s-au înregistrat pagube materiale.

Județul Tulcea rămâne în continuare sub atenționare meteorologică Cod Galben de intensificări susținute ale vântului până în această seară, la ora 20.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*