Județul Tulcea, promovat la târgul de turism din Republica Moldova

Cetatea Enisala. FOTO: CJ Tulcea

Târgul „Tourism Leisure Hotels” va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, în perioada 6-9 aprilie 2023.

Târgul de turism „Tourism Leisure Hotels” este cel mai important eveniment de turism din Republica Moldova, iar la acest eveniment participă atât furnizori de servicii turistice de pe plan național, cât și internațional.

Târgul oferă oportunități deosebite pentru vizitatorii săi de a afla mai multe despre diferite destinații turistice, de a începe planificarea unei vacanțe și de a face schimb de experiențe și informații.

De asemenea, există oportunitatea de a purta discuții cu reprezentanți ai diferitelor companii de turism, de a oferi informații utile despre destinația turistică – Județul Tulcea.

Consiliul Județean Tulcea va fi reprezentat la acest eveniment sub tutela Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. În cadrul târgului, reprezentanții județului Tulcea vor promova la nivel internațional cele mai importante obiective turistice din spațiul nord-dobrogean, de la Delta Dunării și Munții Măcinului, până la cetăți, mănăstiri, muzee etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*