Județul Tulcea primește o finanţare de 11,5 milioane de euro pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea

Ambulatoriul de Specialitate. FOTO ITI Delta Dunării

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat astăzi Ghidul Solicitantului pentru finanţarea proiectului „Reabilitare şi modernizare Ambulatoriu Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea”.

Apelul are o valoare de 11.500.000 de euro, bani alocaţi prin Instrumentul financiar ITI Delta Dunării.

„Proiectul vizează o sumă de investiţii care, pe lângă modernizare şi extindere, presupune inclusiv dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie a cabinetelor medicale pe toate specializările din structura unităţii sanitare”, a precizat Ilie Petre, preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării.

Ce se va face:

  • Reabilitare şi modernizare în vederea furnizării de servicii medicale aliniate la standarde europene
  • Îmbunătăţirea infrastructurii ambulatoriului
  • Reabilitare, modernizare şi dotarea cabinetelor medicale din structura unităţii sanitare
  • Creşterea gradului de adresabilitate concomitent cu reducerea timpilor de aşteptare pentru investigaţii specifice

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*