UPDATE Județul Tulcea, pe ultimele locuri la strângerea semnăturilor în campania #FărăPenali. Unde poți să semnezi în următoarea săptămână

Semnează și tu iniiativa "Fără Penali în funcții publice"
Semnează și tu iniiativa "Fără Penali în funcții publice"

UPDATE: Județul Tulcea a reușit să strângă cele 20.000 de semnături necesare pe 14 august.

Tulcea se află la coada clasamentului în ceea ce privește numărul de semnături strânse pentru campania #FărăPenali. mai puțin de 2000 de semnături mai sunt necesare pentru a ajunge la cele 20.000 necesare.

Organizatorii campaniei de strângere de semnături au anunțat că mai sunt doar 5 județe unde lumea trebuie să se mobilizeze: Maremureș, Suceava, Neamț, Vaslui și Tulcea.

“Încă 13.000 de semnături și inițiativa #FaraPenali va îndeplini toate condițiile impuse de lege! Mai avem 7 zile la dispoziție și 5 județe din care trebuie să strângem cele 20.000 de semnături necesare. După cinci luni de campanie, cifrele din grafic sunt rezultatul implicării a mii de oameni și alte mii de ore petrecute în stradă”, au declarat inițiatorii acestei campanii.

Până la momentul publicării acestui articol, s-au strâns 18.488 semnături din cele 20.000 necesare.

Centrele de colectare din Tulcea sunt în Piața Civică (luni – duminică, între orele 18 – 21) sau la sediul USR Tulcea din strada Nicopol, nr 17, Tulcea. Detalii suplimentare – aici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*