Județul Tulcea participă cu stand la Târgul de Turism al României

Județul Tulcea participă cu stand la Târgul de Turism al României. FOTO: CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea participă, în perioada 23 – 27 februarie, la cel mai mare târg de turism organizat în România, eveniment care are loc la Romexpo, București.

În după amiaza zilei de joi, 23 februarie, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de Turism al României, eveniment la care a participat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu. Între participanții tulceni la deschiderea târgului de turism s-au numărat prefectul Alexandru Dan Munteanu, guvernatorul ARBDD, Gabriel Marinov, Ivona Potzaichin Rusu, președintele Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23, Eugen Ion, președinte al Asociației Comunelor din România – filiala Tulcea și primar al comunei Jurilovca, primarul comunei Crișan, Silviu Rahă, și deputatul tulcean George Șișcu.

„Județul Tulcea – un tărâm de poveste“ și-a prezentat, în cadrul acestui târg, cele mai importante valori, de la oportunitățile oferite de ineditul geografiei spațiului nord dobrogean, până la frumusețea muzicii, dansului și portului tradițional al comunităților etnice care conviețuiesc în Tulcea. Astfel, la deschiderea oficială participanții la târg au putut admira un scurt spectacol artistic oferit de Ansamblul „Juravelli“ Jurilovca și Ansamblul „Landâș“ Sarichioi.

În cadrul celor patru zile de târg, la Romexpo vor evolua și alte ansambluri locale, precum „Altona“ Cerna, „Rusalka“ – Crișan, „Zadunaiska Sici – fondator“.

De asemenea, în cele patru zile, vizitatorii vor putea lua parte la deosebite degustări de produse tradiționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*