UPDATE Județul Tulcea a intrat iar sub Cod Galben

Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă
Acțiuni de deszăpezire. FOTO Arhivă

Administrația Națională de Meteorologie a emis în dimineața de 11 februarie la ora 7.00 un Cod Galben cu precipitații sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, pe alocuri mai consistentă și  intensificări ale vântului, cu rafale de 55 – 65 km/h.

În județul Tulcea sunt afectate localitățile: Sulina, C.A. Rosetti, Chilia Veche, Crișan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Sfântu Gheorghe. Aici se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale de 55 – 65 km/h și vor fi precipitații sub formă de ploaie, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare, pe alocuri mai consistentă.

UPDATE.

Avertizarea de Cod Galben a fost prelungită de către meteorologi începând cu ora 20.00 până la ora 23.00

Sunt vizate zonele: Sulina, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Crișan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Nufăru, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Valea Nucarilor.

Se vor semnala intensificări locale ale vântului, cu rafale ce vor mai atinge 55 km/h cu ninsori slabe, dar viscolite

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Situația drumurilor din municipiul și județul Tulcea | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*