Județul Tulcea are un nou prefect. Este vorba de fostul prefect, Alexandru Cristian Iordan

Alexandru Cristian Iordan, prefectul Tulcei. FOTO Facebook/Alexandru Cristian Iordan

În ședința de Guvern din data de 13 decembrie, premierul Ludovic Orban a numit mai mulți prefecți în funcție, în județele în care vechii prefecți au fost eliberați din funcții. În județul Tulcea, cel desemnat să ocupe această funcție este Alexandru Cristian Iordan.

Alexandru Cristian Iordan, angajat al Inspectoratului Teritorial de Muncă, a mai ocupat această funcție din octombrie 2016 și până în aprilie 2017 când a eliberat fotoliul pentru Lucian Furdui, iar acum acesta l-a eliberat pentru el.

Alexandru Cristian Iordan este născut la data de 23 martie 1972, este licențiat, din anul 1999, al Facultăţii de Management Turistic şi Comercial din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, iar din anul 2012 este licenţiat în ştiinţe juridice al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti. În anul 2005 a finalizat cursul de masterat în specializarea „Drept social român şi european”, organizat de Universitatea Ecologică din Bucureşti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*