Județul Tulcea are doar 35 de cazuri confirmate de COVID-19

Județul Tulcea are 492 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieşit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 68 persoane și au intrat un număr de 47 persoane. Astfel, până în data de 20 aprilie au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 3.837 de persoane.

Tot până la data de 20 aprilie, se află în carantină un număr de 111 persoane, alte 394 ieșind din perioada de carantină.

Au fost testate până acum 381 de persoane, din care 37 persoane au fost testate în cursul zilei de 19 aprilie. Din numărul total de testări, au fost confirmate 35 de cazuri, persoanele pozitive COVID-19 fiind . D

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de astăzi 20 aprilie s-au efectuat controale la 328 locuinte, din care la 306 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 22 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 468 persoane, dintre acestea 391 de către lucrători ai Poliţiei şi 77 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*