Județul Tulcea a ajuns la 128 persoane confirmate cu COVID-19

Laboratorul pentru testare COVID-19 la Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Prefectura Tulcea a anunțat că până la data de 20 mai, la nivelul județului Tulcea, sunt înregistrate 568 persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă când au ieșit din perioada de izolare voluntară de 14 zile un număr de 106 persoane și au intrat un număr de 88 persoane. Tot până la această dată au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 5.064 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 75 persoane, fiind testate 2.568 de persoane, ultimele 167 în data de 19 mai. Din persoanele testate până în prezent au fost confirmate 128 persoane care au şi fost internate pentru a primi tratament.

De la debutul stării de urgență și până în prezent a fost înregistrat un singur deces, o persoană în vârstă de 62 de ani. În prezent, 59 de persoane sunt încă internate, 37 la spitalul din Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, iar 68 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*