Jandarmul tulcean Sorin Andrici va participa la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile din Italia

Jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici, va alerga, în perioada 12 – 18 martie, la Campionatul Mondial de Ultramaraton 6 zile, competiție sportivă ce se va desfășura în Italia și care va aduce la start concurenți din peste 16 țări.

Potrivit IJJ Tulcea, jandarmul, în vârstă de 48 de ani, va fi singurul român ce va concura la masculin, fiind la a doua sa competiție de șase zile din carieră. Anul trecut el a participat la prima sa competiție de alergare de șase zile – Ultramaraton Transylvania 6 Days – cea mai lungă competiție de ultramaraton care s-a organizat în România, unde a reușit să alerge 576 km.

„Voi reprezenta România, iar obiectivul meu principal este să dau tot ce este mai bun pentru mine, pentru prietenii care mă vor susține și bineînțeles pentru țara mea, România. Va fi o concurență foarte mare, voi alerga alături de alți participanți din multe țări, însă acest lucru mă va motiva cu siguranță. M-am antrenat zilnic din greu timp șase luni pentru că sunt conștient că acest ultramaraton necesită foarte mult curaj și implicarea corpului pentru o lungă perioadă de timp datorită intensității, climatului și duratei de timp. M-am antrenat atât ziua, cât și noaptea, în condiții de ploaie, ninsoare și frig, pentru că o astfel de competiție îți pune la încercare atât psihicul, cât și fizicul la maxim. Fiind legitimat la Clubul de Triatlon Aqua Vita Delta Tulcea, condus de antrenorul Ivanov Mihai, plec cu o bază solidă de antrenament – 1.100 de km alergați în anul 2023, fiind motivat și susținut de colegi, prieteni și familie. Chiar dacă vor fi, cu siguranță, momente grele și neprevăzute, sunt convins că psihicul va învinge, pentru că sunt călit și antrenat în cei 27 de ani de jandarmerie. Sunt mândru să reprezint România, Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română la această competiție sportivă importantă din Italia și plec cu speranța că la sfârșitul celor șase zile de alergare voi spune: misiune îndeplinită cu succes”, a declarat Sorin Andrici.

Duminică, 12 martie, el se va afla la start, reprezentând România și fiind hotărât să alerge cât mai mulți kilometri timp de șase zile pe o buclă, având distanța de 1077,64 metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*