Jandarmul tulcean Sorin Andrici va participa la Campionatul Mondial de Duatlon Standard și Sprint

Jandarmul tulcean Sorin Andrici.

Jandarmul Sorin Andrici va alerga weekendul acesta la Campionatul Mondial de Duatlon Standard și Sprint, un eveniment sportiv care va aduce la start concurenți din diferite țări.

Potrivit IJJ Tulcea, el va luat startul vineri, 10 iunie, la Campionatul Mondial de Duatlon Standard organizat la Târgu Mureș, probă ce va presupune 10 km alergare, 40 km bicicletă și 5 km alergare.

Duminică, 12 iunie, se va desfășura Campionatul Mondial de Duatlon Sprint, unde Sorin va încerca să parcurgă 5 km alergare, 20 km bicicletă și 2,5 km alergare.

Jandarmul tulcean pleacă cu speranța că la sfârșitul celor două probe de concurs se va regăsi în top 20.

„Sunt emoționat, dar e o mândrie și o onoare să reprezint România, Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română. Îmbrăcând echipamentul de concurs cu însemnele României pentru mine devine o misiune, iar noi, jandarmii, suntem antrenați să îndeplinim misiuni. Fiind un campionat mondial, sigur voi concura împotriva celor mai buni sportivi din lume, însă la sfârșitul celor două probe de concurs mi-am propus să mă regăsesc în top 20. Sunt mândru să reprezint Tulcea la cea mai importantă competiție sportivă a acestui an din România”, a spus Sorin Andrici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*