Jandarmul tulcean Sorin Andrici va încerca să obțină a treia oară titlul de IronMan

Iron Man, o competiție care a doborât mulți sportivi, jandarmul Andrici Sorin reușind însă să câștige acest titlu. FOTO Facebook/Andrici Sorin

Jandarmul Sorin Andrici va participa weekendul acesta la Triatlon IronMan, o competiție sportivă internațională ce reunește competitori din țară și din străinătate.

Sâmbătă, 02 iulie, la Oradea, se va da startul competiției ce va avea două trasee de lungimi diferite: distanța Full  IronMan,  la care va participa și Sorin Andrici (3.800 m înot, 180 km ciclism, 42.2 km alergare) și distanța Half Ironman (1.900 m înot, 93 km ciclism, 21.6 km alergare).

Jandarmul tulcean va avea de parcurs toate cele trei etape fără oprire, în termenul limită de 16 ore,  solicitându-l atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

„Nebunie asumată, doză de fericire, doză de adrenalină, curaj în cea mai pură formă, asta înseamnă IronMan! Sunt fericit că sunt susținut de colegii mei”, spune Sorin Andrici.

El nu este la primul titlu de IronMan, reușind să obțină de două ori această performanță, când a parcurs cele trei etape în 14 ore și 48 de minute în anul 2019, respectiv 10 ore și 49 de minute în anul 2021.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*