Jandarmul tulcean Sorin Andrici, va încerca să înoate timp de 24 de ore în sprijinul unui băiețel care suferă de Sindromul Angelman și epilepsie

Jandarmul tulcean Sorin Andrici. FOTO IJJ Tulcea

Sorin Andrici, jandarmul tulcean care a participat de-a lungul timpului la nenumărate acțiuni umanitare, îi va face cel mai de preț cadou micuțului Adrian, în vârstă de 10 ani. În data de 1 iunie, chiar de Ziua copilului, el va încerca să înoate timp de 24 de ore la Bazinul  Didactic de Înot din municipiul Tulcea pentru a strânge fondurile necesare băiețelului care suferă de Sindromul Angelman și epilepsie, urmând să fie operat în Turcia.

Plutonierul adjutant șef Sorin Andrici nu este la prima acțiune de acest gen, el reușind să înoate în 12 ore, 22.100 de metri, în sprijinul colegului său, astfel că își va depăși limitele și de această data, acceptând o nouă provocare, pentru o cauză nobilă.

El susţine cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viaţă, au nevoie de sprijin pentru a merge mai departe. Tot ceea  ce face este din altruism şi  solidaritate  pentru cei care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă.

Micuțul Adrian-Mihai Eni, în vârstă de 10 ani, are nevoie de ajutorul nostru! Are dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră! Dacă doriți să susțineți efortul colegului nostru, puteți dona pentru Adrian, folosind contul tatălui său:

Titular: IONUT ENI

IBAN: RO17RZBR0000060016515113

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift banca: RZBRROBU

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*