Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pentru a treia oară IronMan

Jandarmul tulcean Sorin Andrici, pentru a treia oară IronMan. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmul tulcean a participat sâmbătă, 02 iulie, la Triatlon IronMan, competiție sportivă internațională ce s-a desfășurat la Oradea și care a reunit competitori din țară și din străinătate, el reușind să termine cele trei etape în 12h și 05 min.

„Am început în forță, aveam un drum lung. După 100 km apa fierbea în bidoanele de pe bicicletă. Atunci am oprit la punctul de hidratare, iar gheața oferită de organizatori m-a aruncat din nou în luptă. Mai aveam puțin până la 180 km, parcă pedalam într-un cerc de foc. Erau 39 de grade Celsius la umbră, iar acest lucru sporea dificultatea pedalării. Ambulanța era pe traseu, deja cineva abandonase. Duceam în continuare o luptă a mușchilor cu cea a psihicului. Era greu, totuși mentalul a câștigat și am terminat cei 180 km de ciclism după 6h și 10 min. Urmează încă 42,2km. Aceasta este proba unde cei mai mulți clachează. Cu trupurile deja epuizate de efortul inuman am alergat printr-o căldură înăbușitoare, unde aerul ardea, iar oxigenul parcă dispăruse. Mă durea tot corpul dar trebuia să depășesc acea barieră, știam că trebuie să merg mai departe. Cu ultimele resurse termin această probă de Full IronMan în 12h și 05 min. Sunt IronMan pentru a treia oară”, a povestit Sorin Andrici.

Triatlon IronMan a constat în parcurgerea următoarelor probe: 3.800 m înot, 180 km ciclism, 42.2 km alergare, fără oprire, în termenul limită de 16 ore.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*