Jandarmul tulcean Sorin Andrici, medalie de argint la Maratonul Internațional București

Jandarmul Sorin Andrici, medalie de argint la Maratonul Internațional București. FOTO IJJ Tulcea

Plutonier adjutant șef Sorin Andrici a obținut titlul de vicecampion național și medalia de argint la Maratonul Internațional București, la categoria 45+, cu recordul personal de trei ore, opt minute și 23 de secunde.

Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internațional București. El și-a propus să termine cursa așa cum o face de fiecare dată, pe podium, însă de data aceasta, a alergat și cu gândul la jandarmul Matei Deciov din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara, care în această perioadă are nevoie de sprijinul celor din jur, trecând prin momente dificile din punct de vedere medical. Sorin Andrici a făcut un apel la solidaritate și a îndemnat pe toată lumea să-i sprijine efortul din competiție cu donații către colegul său.

„El a reușit să-și doboare propriul record și sperăm noi că a reușit să obțină măcar o parte din donațiile de care are nevoie jandarmul Matei Deciov. Colegul nostru mulțumește tuturor oamenilor care au donat de-a lungul acestor zile, au distribuit aceste informații și au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, apreciază sprijinul colegilor și Asociației Sportive Delta Jandarmi Tulcea. Vă rugăm să ne fiți în continuare alături, pentru a îndeplini această misiune prioritară pentru noi: salvarea vieții colegului nostru”, au transmis colegii săi din cadrul IJJ Tulcea.

Pentru donații:

Puteți ajuta și dona 2 EURO prin intermediul unui SMS la 8837 cu textul “MATEI”.

sau: Titular cont : DECIOV Alexandra Anita

numele băncii : ING BANK

CONT LEI: RO35INGB0000999911804211 RON

CONT EURO: RO18INGB0000999911804226 EUR

COD SWIFT : INGBROBU

REVOLUT: +40 724 673 159 revolut.me/alexanlhns

Paypal: alexandra.anita19@gmail.com

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*