Jandarmul tulcean Sorin Andrici, IronMan pentru a doua oară

Jandarmul Sorin Andrici, IronMan pentru a doua oară. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmul tulcean Sorin Andrici și-a doborât propriul record, reușind să devină IronMan pentru a doua oară.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, Sorin Andrici a participat sâmbătă, 05 iunie, la Triatlon IronMan, competiție ce s-a desfășurat la Oradea și la care au participat peste 300 de sportivi din opt țări. El a reușit să ocupe locul 19 la categorie și locul 30 la general, doborându-și recordul personal, timpul parcurs fiind de 10:49:03.

Triatlon IronMan a constat în parcurgerea a 3,86 km de înot, 180 km probă de ciclism, urmată de o cursă clasică de maraton de 42, 185 km.

Sorin Andrici nu este la primul titlu de IronMan, el reușind și în anul 2019 această performanță după 14 ore și 48 min, în spatele căreia stau multe ore de antrenament, pasiune, disciplină, perseverență, curaj, voință și efort, atât fizic, cât și psihic.

„El este cel care a înotat 22,100 km, timp de 12 ore, în Bazinul de Înot din Tulcea și care a participat de-a lungul anilor la nenumărate ultramaratoane caritabile pentru a oferi sprijin persoanelor aflate în situații dificile”, au transsmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*