Jandarmul tulcean Sorin Andrici, două medalii câștigate pe podiumul de la Târgu Mureș

Sorin Andrici, două medalii câștigate pe podiumul de la Târgu Mureș. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmul tulcea Sorin Andrici  a reușit din nou să urce pe podium. De data aceasta, a câștigat două medalii: una de argint și una de bronz, la Campionatul European și Național de Duatlon Standard și Sprint.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, el a participat vineri și duminică în cadrul Campionatului European și Național de Duatlon Standard și Sprint, la categoria 45+, ce s-a desfășurat la Târgu Mureș, obținând două medalii: una de argint la Duatlon Sprint și o medalie de bronz la Duatlon Standard.

Jandarmul a  avut de parcurs la proba standard 10 km de alergare, 40 km bicicletă și la final, încă 5 km până la linia de sosire. La proba sprint, a avut de parcurs același traseu, dar cu distanțele înjumătățite.

Obiectivul lui Sorin a fost să urce pe podium, să-și depășească limitele ca de fiecare dată și să accepte o nouă provocare. El s-a antrenat timp de o lună de zile pentru această competiție, știind că la fel de importantă este și pregătirea psihică.

„Am participat la un alt nivel, Campionat European și Național de Duatlon! Atunci când îmbrac echipamentul României emoțiile sunt și mai mari pentru mine! Am simțit o presiune în plus, știind că tulcenii mei așteaptă să vin cu rezultate frumoase și de această dată. Jandarm de meserie, având și culorile naționale imprimate pe tricou, totul a devenit o misiune pentru mine! E o onoare să reprezinți România și sunt mândru că am concurat pentru Tulcea mea!”, a spus Sorin Andrici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*