Jandarmul tulcean Sorin Andrici a alergat pentru nevăzători

Jandarmul Sorin Andrici a alergat pentru nevăzători. FOTO IJJ Tulcea

Echipa de ultramaraton Spartanii a alergat sâmbătă, alături de Asociația nevăzătorilor – filiala județeană Tulcea pentru a atrage atenția cetățenilor asupra faptului că “singura dizabilitate în viață este o atitudine negativă!” ( Scott Hamilton)

Jandarmul Sorin Andrici,  de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, căpitanul echipei Spartanii, a transmis următorul mesaj:

“Persoanele cu deficiențe de vedere sunt mult mai conștiente de mediul lor și au nevoie de mai multă libertate de cât le este încredințată. Responsabilitatea de a ne schimba atitudinea stă în puterea noastră, a fiecăruia dintre noi!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*