Jandarmul Sorin Andrici vă invită la crosul umanitar „Un pompier care a salvat sute de vieți are nevoie de ajutor!”

echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant șef Sorin Andrici. FOTO IJJ Tulcea

Plutonierul adjutant șef Sorin Andrici, din cadrul IJJ Tulcea, va da sâmbătă, 19 martie, de la ora 12.00, startul la crosul umanitar „Un pompier care a salvat sute de vieți are nevoie de ajutor!” , eveniment care va avea loc în zona Plaja Lac Ciuperca din municipiul Tulcea.

Potrivit IJJ Tulcea, echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant șef Sorin Andrici și jandarmii tulceni, vă invită să vă alăturați campaniei de strângere de fonduri pentru Daniel Ene, unul dintre membrii echipei, care de-a lungul timpului a alergat în mai multe campanii umanitare, iar acum are nevoie chiar el de ajutor. Fratele lui, Florin Ene, de doar 44 de ani, pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea este diagnosticat cu mai multe afecțiuni ale sistemului muscular, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile.

„Prin această campanie de strângere de fonduri, colegul nostru dovedește încă o dată solidaritate față de cei care au nevoie de sprijin în situații dificile ale vieții și vă invită să alergați, fiecare în ritmul lui. De la mic la mare, sunteți așteptați să fim alături cu toții alături de Florin! Nu este o competiție sportivă, de aceea, dacă nu puteți alerga, aveți posibilitatea de a dona prin intermediul unei urne amplasată la fața locului sau în contul bancar deschis la BCR, pe numele Ene Daniel: RO62 RNCB 0630 0944 7500 0001. Important este să fim prezenți într-un număr cât mai mare și să ne unim forțele pentru un pompier care a salvat sute de vieți și care acum are nevoie de ajutorul nostru”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Acțiunea se va desfășura în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea, Prefectura Județului Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*