Jandarmul Sorin Andrici a urcat România pe locul I la Ultramaraton 24H Belgrad

FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a alergat weekendul acesta peste 200 km în 24 de ore la Ultramaraton 24H Belgrad, clasându-se pe locul I la evenimenul sportiv desfășurat la Belgrad.

“Sâmbătă, 23 septembrie, el a luat startul la Ultramaraton 24H Belgrad, competiția sportivă care a adus la start concurenți din 13 țări. După 24 de ore, jandarmul și-a depășit recordul personal, câștigând cursa, iar rezultatul obținut a demonstrat perseverența, ambiția, motivația și efortul extraordinar depus în atingerea obiectivului, rezultat care se datorează și soției lui, după cum chiar el a declarat. Dacă ceilalți participanți au avut o întreagă echipă în stafful tehnic, Sorin a avut sprijinul necondiționat al soției, care de fiecare dată este prezentă la toate competițiile pentru a-i fi alături, îndeplinind mai multe roluri: doctor, masseur, nutriționist, psiholog, etc.

Chiar dacă competiția s-a desfășurat ziua la 33 de grade Celsius și noaptea concurenții au avut de înfruntat condiții de ploaie și vânt, dureri și  mici accidentări specifice unui astfel de eveniment sportiv, jandarmul a luptat cot la cot cu ceilalți alergători, reprezentând România cu cinste în această competiție internațională. A dovedit și de această dată că este un învingător și că indiferent de competiție, reușește să-și canalizeze toată energia spre a-și îndeplini obiectivul de a fi pe podium.  Seriozitatea, disciplina, antrenamentul de zi cu zi, forța psihică, rezistența fizică extraordinară, aprecierea și susținerea oamenilor reprezintă ingredientele care fac din jandarmul tulcean un învingător în orice condiții” – Jandarmeria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*