Jandarmii tulceni vor avea în atenție manifestările cultural-artistice din minivacanța de 1 Mai

Jandarmii vor avea în atenție manifestările cultural-artistice din minivacanța de 1 Mai. FOTO: IJJ Tulcea

În perioada 27 aprilie – 01 mai, în județul Tulcea, se vor desfășura mai multe evenimente publice, unde jandarmii tulceni vor fi prezenți pentru a asigura buna desfășurare a tuturor activităților la care vor lua parte cetățenii. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, în perioada 27 aprilie – 01 mai, în Piața Civică și Parcul Orășelul Copiilor din municipiul Tulcea vor avea loc manifestări cultural artistice unde programul va cuprinde mai multe spectacole susținute de artiști și activități recreativ – distractive pentru copii.

Duminică, 30 aprilie, începând cu ora 14.00, pe Faleza Dunării din orașul Sulina, se va desfășura manifestarea cultural-artistică „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre” – Sulina, ediția a VI-a, eveniment ce își propune promovarea gastronomiei pe bază de rețete tradiționale deltaice și valorificarea tradițiilor minorităților din zona Deltei Dunării.

Întrucât se estimează prezența unui public numeros, jandarmii le recomandă tuturor participanților la aceste evenimente, să manifeste răbdare, să evite consumul excesiv de alcool, să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, să acorde o atenție deosebită copiilor și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, aceștia reamintesc că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*