Jandarmii tulceni vor asigura ordinea publică pe timpul unui protest organizat în Măcin

Jandarmii tulceni vor asigura sâmbătă, 26 noiembrie, în intervalul orar 15.00 – 17.00, măsurile de ordine publică pe timpul manifestației de protest din Măcin, pe fondul nemulțumirii față de situația infrastructurii rutiere din oraș.

Astfel, Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va asigura ordinea publică și protecția participanților pe timpul acțiunii de protest, acționând pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

„Reamintim că acțiunea de protest trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat și recomandăm participanților să se delimiteze de persoanele care tulbură ordinea publică sau incită la violență și să evite implicarea în conflicte de orice natură, pentru a preveni producerea de evenimente nedorite”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmeria Tulcea asigură protecția tuturor persoanelor care aleg să-și exprime opiniile în mod pașnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*