Jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine publică la maratonul „Delta Dunării” de la Sulina

Jandarmi din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la maratonul „Delta Dunării”, ce se va desfășura sâmbătă, 03 octombrie, în orașul Sulina.

Jandarmii vor avea în vedere asigurarea măsurilor de ordine publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, precum și supravegherea respectării de către participanții la eveniment a măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsurile de protecție sanitară, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine și măsurile stabilite de organizatori, să evite conflictele de orice natură, să fie atenți la bunurile și obiectele personale și să solicite sprijinul forțelor de ordine în caz de nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*