Jandarmii tulceni sunt prezenți alături de cetăţeni la mai multe evenimente publice

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

În weekend, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în localităţile Beştepe şi Niculiţel, unde se vor desfăşura două manifestări cultural artistice: Ziua Satului şi Sărbătoarea Viei şi Vinului – Bucuriile Toamnei .

Astfel, sâmbătă, 26 octombrie, pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii vor fi prezenţi în localitatea Beştepe, la Ziua Satului, iar duminică, 27 octombrie, în localitatea Niculiţel, la Sărbătoarea Viei şi Vinului – Bucuriile Toamnei.

Pe lângă măsurile de ordine publică aplicate astfel încât cetăţenii să petreacă timpul liber în siguranţă, reprezentanţii Jandarmeriei vor organiza acţiuni de prevenire şi vor împărţi pliante prin care cetăţenii vor fi informaţi cu privire la prevenirea faptelor antisociale pe timpul manifestărilor publice.

Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute, jandarmii tulceni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în conflicte de orice natură;
  • să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale;
  •  să supravegheze copiii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  •  săn participe la evenimente sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor fie prin contact direct, fie prin apel la 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*