Jandarmii tulceni se pregătesc de sărbătoare: vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia Sfinților Martiri Zotic, Atal, Camasie și Filip

Măsuri de ordine publică cu ocazia Sfinților Martiri Zotic, Atal, Camasie și Filip. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni vor asigura vineri, 04 iunie, măsurile de ordine publică pe timpul slujbei religioase oficiate la Basilica paleo-creștină (Cripta Martirică) din localitatea Niculițel, cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Sfinților Martiri Zotic, Atal, Camasie și Filip.

Misiunea acestora este de a asigura protecția participanților și desfășurarea manifestărilor în condiții de siguranță.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Tulcea face următoarele recomandări persoanelor care participă la manifestarea religioasă:

  • să manifeste răbdare și să adopte un comportament civilizat;
  • să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • să respecte recomandările forțelor de ordine;
  • să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale;
  • să evite aglomerația;
  • să păstreze distanța fizică și să respecte măsurile de protecție sanitară.

În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*