Jandarmii tulceni s-au alăturat campaniei „Let’s Do It, România!”

Jandarmii tulceni vor fi prezenți la eveniment. FOTO IJJ Tulcea

În data de 15 septembrie, 27 de jandarmi tulceni alături de alţi voluntari vor participa la „Ziua Naţională de Curăţenie 2018”, organizată în scopul strângerii deşeurilor aruncate necorespunzător în arealele naturale.

Campania de ecologizare „Let’s Do It, România!” este o iniţiativă bazată pe voluntariat, lansată de către asociaţia „Viitorul în zori” şi se desfăşoară la nivel naţional, reprezentând una dintre cele mai ample acţiuni de colectare a deşeurilor, prin care se promovează protejarea mediului înconjurător.

„Vă aşteptăm alături de noi şi sperăm ca respectul pentru mediul înconjurător să rămână o constantă în atitudinea noastră, a tuturor. Împreună putem face oraşul Tulcea mai curat într-o singură zi“, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*