Jandarmii tulceni, prezenți în mijlocul oamenilor la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână

Jandarmii tulceni, în mijlocul oamenilor la evenimentele din weekend. FOTO IJJ Tulcea

Manifestările cultural-artistice organizate în spațiul public în municipiul și județul Tulcea sunt evenimentele pe care jandarmii tulceni le vor avea în atenție în perioada 20 – 23 mai.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 13.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestarea cultural-artistică „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre”, ce se va desfășura pe Faleza Dunării din orașul Sulina.

Duminică, 22 mai, începând cu ora 10.00, în Piața Civică din municipiul Tulcea, Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va organiza Festivalul Județean al Cântecului, Dansului și Portului Dobrogean. De asemenea, de la ora 12.30, în localitatea Topolog, se va organiza evenimentul „Ziua Comunei Topolog”, iar jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că manifestarea publică se va desfășura în condiții de siguranță pentru toți participanții care vor participa la spectacolul artistic organizat pe stadionul comunal din localitate.

Luni, 23 mai, începând cu ora 17.30, în incinta patinoarului de lângă Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea, Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va organiza o manifestare tip Flashmob de dans popular cu ocazia Zilei Aromânilor, astfel că jandarmii vor avea în atenție desfășurarea normală a manifestării publice și prevenirea producerii oricăror situații deosebite.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările desfășurate în spațiul public să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, să supravegheze cu atenție copiii care-i însoțesc, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*