Jandarmii tulceni, la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

Jandarmii tulceni, la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale. FOTO IJJ Tulcea

Peste 200 de jandarmi tulceni vor fi prezenți, în perioada Sfintelor Sărbători Pascale, în mijlocul cetățenilor și vor intensifica misiunile de ordine și siguranță publică pe raza municipiului și județului Tulcea, independent și în cooperare cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, astfel încât manifestările religioase și activitățile ce vor avea loc în spațiul public să se desfășoare în condiții de siguranță.

În Vinerea Mare, jandarmii vor fi alături de credincioși la slujbele dedicate Deniilor, executând misiuni de menținere a ordinii publice în sistem integrat în zona lăcașurilor de cult pe timpul oficierii slujbelor religioase.

În noaptea de Înviere, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul oficierii slujbelor de înviere, în zona lăcașelor de cult din municipiul Tulcea, orașele Babadag și Măcin, precum și în zona mânăstirilor Saon, Cocoș, Izvorul Tămăduirii și Celic-Dere.

Tuturor participanților la manifestările de orice natură organizate în această perioadă jandarmii le recomandă să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar dacă sunt însoțiți de copii să îi supravegheze cu atenție, să acorde atenție sporită obiectelor personale și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului pentru apeluri de urgență 112 în cazul în care sunt victime sau martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială.

Misiunile desfășurate în perioada 22 – 25 aprilie, în contextul Sărbătorilor Pascale, vor fi executate în cooperare cu celelalte instituții cu atribuții pe linia ordinii și siguranței publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*