Jandarmii tulceni au surprins trei bărbați cu un transport ilegal de lemn

Lemn de foc din Ocolul Silvic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Jandarmii tulceni au depistat 2,25 metri cubi de lemn transportat ilegal. Materialul lemnos a fost confiscat și au fost aplicate amenzi în valoare de 3000 lei. 

Un echipaj de jandarmerie a observat în după amiaza zilei de 16 octombrie, la marginea pădurii, pe raza localităților Valea Teilor şi Niculiţel, trei bărbați care transportau material lemnos, motiv pentru care a trecut la verificarea documentelor de proveniența a lemnului.

Persoanele depistate care transportau cu trei atelaje hipo material lemnos nu au putut prezenta documente justificative, astfel că jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodia Ocolului Silvic Niculiţel, fiind reținut şi moto fierăstrăul utilizat la tăierea arborilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*