Jandarmii tulceni au semănat fapte bune și au cules zâmbete

Jandarmii tulceni au semănat fapte bune și au cules zâmbete. FOTO IJJ Tulcea

Crăciunul acesta va fi unul cu bucurie și zâmbete pentru o familie din municipiul Tulcea datorită jandarmilor tulceni. Ei au răspuns strigătului de ajutor al unei mame, care își crește singură cei doi copii rămași fără tată și a căror casă a fost cuprinsă de flăcări acum câteva săptămâni. Din cauza unei tigăi uitate pe aragaz, bucătăria a ars în mare parte, astfel că femeia s-a văzut nevoită să solicite sprijin.

Jandarmii nu au rămas nepăsători și într-un timp foarte scurt s-au mobilizat, cumpărând alimente, haine, încălțăminte, electrocasnice, lucruri utile în gospodărie, dulciuri și tot ce e necesar pentru o  masă bogată de Crăciun. De asemenea, au oferit mamei și un sprijin financiar pentru a o ajuta să renoveze bucătăria afectată de incendiu.

Fapta lor a fost răsplătită prin bucuria și emoția celor cărora le-au trecut pragul, zâmbetele copiilor și cel mai important, împlinirea sufletească a mamei, care știe că anul acesta, Crăciunul va fi despre speranță, recunoștință și bucuria copiilor la care Moș Crăciun a ajuns cu sacul plin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*