Jandarmii tulceni au returnat un copil de 2 ani dispărut de acasă. Părinții nici nu știau că micuțul nu mai e în curtea casei

Minorul a fost adăpostit în mașina jandarmeriei. FOTO IJJ Tulcea

Un copil de aproximativ doi ani, lăsat fără supraveghere s-a îndepărtat de mama sa, fiind găsit întâmplător la aproximativ un kilometru de aceasta. Femeia nici nu știa că îi lipsește copilul, acesta fiindu-i înapoiat de către jandarmii tulceni.

În seara de 10 mai, un apel la 112 reclama faptul că un minor de aproximativ doi ani a fost găsit rătăcind pe marginea drumului, în zona Pod Cataloi. La fața locului a fost trimis un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, care se afla cel mai aproape. Jandarmii au luat copilul și l-au băgat în mașină pentru a se încălzi, apoi au făcut verificări în zonă. La o fermă, aflată la aproximativ un kilometru față locul unde a fost găsit copilul, a fost depistată și mama acestuia. Femeia nici nu observase faptul că îi plecase copilul de lângă ea.

Jandarmii i-au aplicat un avertisment scris.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*