Jandarmii tulceni au plantat 171 de stejari, în cadrul unei campanii prin care se aniversează înființarea instituției

Jandarmii tulceni au plantat 171 de stejari, în apropiere de situl arheologic Cetățuia. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni, alături de reprezentanții Direcției Silvice Tulcea au participat joi, 01 aprilie, la o acțiune de împădurire, fiind plantate 171 de exemplare de Stejar brumăriu.

Potrivit IJJ Tulcea, activitatea s-a desfășurat pe raza Ocolului Silvic Măcin, în apropiere de situl arheologic Cetățuia din comuna Luncavița, unde au fost plantați 171 de copaci din specia Stejar brumăriu. Numărul arborilor nu a fost ales întâmplător și reprezintă cei 171 de ani, care se împlinesc de la înființarea Jandarmeriei Române.

„Prin acțiunea noastră, încurajăm cât mai mulți voluntari să participe la astfel de activități dedicate naturii și care fac un bine acesteia, întrucât ceea ce plantăm astăzi, va avea rezultate pentru ziua de mâine”, au transmis jandarmii tulceni.

Activitatea face parte din campania intitulată „171 de stejari pentru România”, lansată de Jandarmeria Română pentru celebrarea la data de 3 aprilie, a 171 de ani de la înființarea instituției și s-a desfășurat în colaborare cu Direcția Silvică Tulcea prin punerea la dispoziție a terenului și a materialului săditor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*