Jandarmii tulceni au omagiat Ziua Armatei Române

Jandarmii tulceni au omagiat Ziua Armatei Române. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au asigurat luni, 25 octombrie, măsurile de ordine și siguranță publică la ceremonialul militar și religios dedicat sărbătoririi Zilei Armatei Române.

Evenimentul s-a desfășurat la Cimitirul Eroilor din municipiul Tulcea, în intervalul orar 09:00-11:00, aducând un omagiu eroilor neamului și veteranilor de război, celor care au căzut la datorie,  jertfindu-se pentru țară.

„Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătorește Armata Română, care la data de 25 octombrie 1944 a eliberat de sub ocupația horthistă Transilvania de Nord, în urma Bătăliei de la Carei. Sărbătorirea Zilei Armatei Române este stipulată de Decretul nr. 381 din 01.10.1959. La această mare sărbătoare, se cuvine să aducem un pios omagiu și să transmitem gânduri de recunoștință veșnică tuturor eroilor neamului”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Activitatea s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*