Jandarmii tulceni au intervenit după ce un bărbat și-a lovit concubina în cap cu un covoraș de cauciuc

Jandarm tulcean. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii au intervenit în municipiul Tulcea după ce un bărbat și-a lovit concubina în cap cu un covoraș de cauciuc, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

În data de 16 noiembrie, în jurul orei 06:50, jandarmii, aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima  unei agresiuni fizice.

“Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat verbal faptul că în data de 15 noiembrie, în jurul orei 23:00, după ce a consumat cantitatea de un litru de alcool, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, iar în urma acestor neînţelegeri,  întrucât el este proprietarul imobilului,  i-a cerut femeii să părăsească locuinţa. De asemenea, a mai precizat faptul că a doua zi, a observat că femeia nu a părăsit imobilul, astfel că, într-un exces de furie, a luat un covoraş din cauciuc şi a lovit-o de mai multe ori în zona capului”, a anunțat Jandarmeria Tulcea.

Imediat după toate cele întâmplate, bărbatul a mers să îşi cumpere o cafea, iar la întoarcere, a fost întâmpinat de oamenii legii.

La scurt timp,  şi-a făcut apariţia şi femeia care solicitase sprijinul jandarmilor, declarând faptul că a avut un conflict cu concubinul acesteia, în urma căruia, bărbatul a încuiat uşa de la locuinţă şi i-a cerut să plece.

Fiind în miezul nopţii, aceasta şi-a petrecut noaptea în curtea locuinţei, iar dimineaţa când a fost observată de concubin, acesta a lovit-o în zona capului şi a mâinilor cu un covoraş din cauciuc. Femeia a precizat faptul că, în acel moment, de teamă, a părăsit curtea imobilului şi a cerut sprijinul jandarmilor.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*