Jandarmii tulceni au găsit asupra unui bărbat produse susceptibile de a avea efecte psihoactive

FOTO IJJ Tulcea

Duminică, 01 octombrie 2023,  în jurul orei 02.00, un echipaj de jandarmerie, care se afla în misiunea de patrulare în municipiul Tulcea, a observat un tânăr, având un comportament suspect.

Având în vedere că tânărul a schimbat brusc direcția de deplasare la vederea echipajului, jandarmii au procedat la interceptarea și legitimarea acestuia.

În urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra bărbatului, în vârstă de 21 de ani, s-a găsit un plic care conținea resturi vegetale cu un miros înțepător.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

Alte 26 sancțiuni contravenționale, dintre care 8 avertismente, au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de 7.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte: provocarea la scandal în locuri publice,  proferarea de injurii în locuri publice, tulburarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, neprezentarea permisului de pescuit, încălcarea condițiilor prevăzute în permisul de pescuit și pescuitul recreativ al speciilor de pești sub dimensiunile minime legale.

De asemenea, jandarmii tulceni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și lovirea sau alte violențe și  au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (violența domestică și distrugerea) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*