Jandarmii tulceni au fost solicitaţi să intervină cu privire la săvârșirea mai multor fapte de violenţă

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Luptătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi în cursul zilei de 16 februarie cu privire la săvârşirea mai multor fapte precum lovirea sau alte violenţe pe raza municipiului Tulcea.

În jurul orei 4.05, patrula de ordine publică a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe strada Podgoriilor, în incinta unui restaurant, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat mai mulţi bărbaţi care încercau să reţină un alt bărbat care manifesta un comportament violent faţă de celelalte persoane prezente la faţa locului.

În continuarea verificărilor cu privire la cele sesizate, s-a constatat faptul că persoana reţinută până la sosirea echipajului de ordine publică, a pătruns în incinta restaurantului, unde era o petrecere cu caracter privat, fiind într-o stare avansată de ebrietate şi a provocat scandal, agresând mai multe persoane, prin lovituri cu pumnii.

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Loviri sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) – Cod Penal.

Spre seară, în jurul orei 18:20, patrula de ordine publică a fost direcţionată de către dispeceratul poliţiei pe strada Victoriei, unde era semnalat un caz de violenţă domestică.

Patrula de ordine publică s-a deplasat la faţa locului şi a luat legătura cu apelanta care a declarat faptul că soţul său, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, a agresat-o fizic, după care suspectul i-a agresat fizic şi pe cei doi copii minori ai săi.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză şi întocmirea actelor de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Loviri sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) Cod Penal raportat la Violența în familie – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199 alin (1) – Cod Penal.

O oră mai târziu, patrula de intervenţie, în timpul executării serviciului pe strada Gavrilov Corneliu din municipiului Tulcea, s-a sesizat din oficiu în urma unui strigăt de ajutor.

În continuarea verificărilor, a fost identificată o femeie, în imediata apropiere, care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei şi care a declarat faptul că numitul B.D., cunoscut de către aceasta, fără motiv, a lovit-o cu pumnul în zona feţei, ulterior fugind de la faţa locului.

Jandarmii au continuat verificările în zonă, însă persoana indicată nu a fost găsită, dar s-a procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză şi întocmirea actelor de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de Loviri sau alte violențe – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1) – Cod Penal.

Toate cele trei cazuri au fost înaintate lucrătorilor din cadrul IPJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*