Jandarmii tulceni au desfășurat o nouă acțiune de donare de sânge

Jandarmii tulceni au desfășurat o nouă acțiune de donare de sânge. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Tulcea au desfășurat marți, 1 noiembrie, o nouă acțiune de donare de sânge, activitate organizată în cadrul campaniei „Donează sânge! Salvează o viață!”.

Potrivit IJJ Tulcea, din dorința de a aduce o speranță pacienților cu boli grave aflați în suferință și care au nevoie de cei din jur, jandarmii s-au prezentat încă de la prima oră a dimineții la Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea pentru a dona sânge, încurajând acest gest care aduce beneficii atât pentru sănătatea celui care donează, cât și pentru comunitate.

Pentru că lipsa de sânge se resimte în această perioadă, jandarmii au răspuns solicitării Centrului de Transfuzie Sanguină Tulcea, donând în semn de solidaritate, fiind convinși că orice act de donare reprezintă șansa unui pacient la viață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*