Jandarmii tulceni au dat amenzi în valoare de peste 3.000 de lei în perioada minivacanței de Rusalii

Jandarmii tulceni au dat amenzi în valoare de peste 3.000 de lei în perioada minivacanței de Rusalii. FOTO: IJJ Tulcea

Jandarmii din Tulcea au fost în misiune în perioada minivacanței de 1 Iunie și Rusalii pentru a se asigura că evenimentele religioase, culturale, artistice și sportive se desfășoară într-un cadru sigur. În acest timp, forțele de ordine publică au reușit să constate trei infracțiuni și au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 lei.

Astfel, potrivit IJJ Tulcea, militarii și-au desfășurat activitatea zilnic, având ca principal obiectiv prevenirea și combaterea faptelor antisociale, atât de natură penală, cât și contravențională. Aceștia au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la toate manifestările organizate în spațiul public, pentru ca participanții să se bucure de evenimente într-un mediu securizat.

Din cele opt sancțiuni contravenționale aplicate, patru au fost pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, două pentru consumul de alcool în spațiul public, una pentru proferarea de injurii în spațiul public, iar o alta pentru solicitarea intervenției la fața locului fără un motiv întemeiat. Amenzile aplicate au depășit suma totală de 3.000 de lei.

În plus, jandarmii tulceni au înregistrat trei infracțiuni și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală. Printre acestea se numără cazuri de loviri sau alte violențe și deținerea de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*