Jandarmii tulceni au aplicat amenzi de peste 6.000 de lei la sfârșitul săptămânii trecute

26 sancțiuni contravenționale în valoare de  peste 6.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În această perioadă, jandarmii au aplicat 26 sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 avertismente, valoarea amenzilor fiind de peste 6.000 lei.

15 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 avertismente au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului, încălcarea condițiilor prevăzute în permis și pescuitul recreativ în habitatele piscicole naturale în perioada de prohibiție și în zonele de protecție.

11 sancțiuni contravenționale, dintre care 3 avertismente au fost aplicate pentru următoarele fapte: tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de alcool în spațiul public și provocarea la scandal în locuri publice.

De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în mod independent o faptă de natură penală (distrugerea) și au acordat sprijin la constatarea unei infracțiuni (furtul) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*