Jandarmii tulceni asigură ordinea publică pe timpul desfășurării acțiunii de protest organizate de Sindicatul Liber Alum

Sindicatul Liber Alum va organiza vineri, 29 iulie, în intervalul orar  13.00 – 14.00, o manifestație de protest pentru a-și arăta susținerea față de conducerea Vimetco Alum SA Tulcea în demersurile inițiate de către aceștia pentru reducerea prețului energiei și a gazelor naturale utilizate în activitatea de producție.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va asigura ordinea publică și protecția participanților pe timpul acțiunii de protest, acționând pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor, care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică. Echipele de dialog vor relaționa permanent cu organizatorul, astfel încât să fie luate măsuri adecvate pentru siguranța protestatarilor, dar și a celorlalți cetățeni.

Jandarmii tulceni reamintesc faptul că acțiunea de protest trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, participanții la manifestație având următoarele obligații legale:

  • să respecte locul și intervalul orar de desfășurare a manifestației;
  • să nu posede băuturi alcoolice, arme albe sau de foc, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii publice;
  • să se abțină de la acțiuni de natură a împiedica desfășurarea normală a acțiunii de protest și să nu incite la asemenea acțiuni prin viu grai sau alte mijloace audiovizuale;
  • să nu participe în stare de ebrietate, să nu consume și să nu distribuie băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

„Recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să se delimiteze de persoanele care tulbură ordinea publică sau incită la violență și să evite implicarea în conflicte de orice natură, pentru a preveni producerea de evenimente nedorite”, au transmis reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmeria Tulcea asigură protecția tuturor persoanelor care aleg să-și exprime opiniile în mod pașnic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Jandarmii tulceni asigură ordinea publică pe timpul desfășurării acțiunii de protest organizate de Sindicatul Liber Alum - newsflash

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*