Jandarmii din Babadag caută o persoană rămasă neidentificată pentru a-i da… 200 de lei pe care i-a pierdut

Un jandarm a împiedicat o persoană să își însușească o sumă de bani găsită în curtea unei instituții. FOTO Jandarmeria Tulcea

În cursul zilei de 19 decembrie,  plt.adj. Gherman Ion Raffael, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflat în serviciul de pază și protecție al obiectivului „Trezoreria Babadag“ a observat în jurul orei 13.10, o mișcare suspectă. În curtea interioară a instituției, o persoană de sex masculin s-a aplecat și ridică de jos un obiect, fapt ce i-a atras atenția.

Imediat, subofițerul a interceptat persoana, a stabilit identitatea acesteia ca fiind numitul P. C. din localitatea Babadag, constatând că respectivul ridicase de jos două bancnote de 100 lei, bani ce nu îi aparțineau. Jandarmul a procedat la ridicarea bancnotelor, apoi a înștiințat seful de obiectiv și a încercat să stabilească identitatea persoanei care a pierdut banii, prin vizionarea înregistrărilor sistemului de supraveghere. Persoana pagubită a fost surprinză de camerele de supraveghere, dar din primele verificări nu s-a reușit stabilirea identității acesteia.  Urmează ca bancnotele sa fie predate la compartimentul Prevenirea și combaterea faptelor antisociale până la identificarea persoanei păgubite.

Jandarmii le recomandă tuturor ca în această perioadă aglomerată să fiți atenți la bunurile personale iar orice faptă de natură contravențională sau penală să o sesizați organelor abilitate.

1 Trackback / Pingback

  1. Jandarmii au găsit persoana care a pierdut banii. Acum, polițiștii tulceni caută și ei o persoană ce a pierdut peste 600 lei | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*