Jandarmii din Babadag caută o persoană rămasă neidentificată pentru a-i da… 200 de lei pe care i-a pierdut

Un jandarm a împiedicat o persoană să își însușească o sumă de bani găsită în curtea unei instituții. FOTO Jandarmeria Tulcea

În cursul zilei de 19 decembrie,  plt.adj. Gherman Ion Raffael, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflat în serviciul de pază și protecție al obiectivului „Trezoreria Babadag“ a observat în jurul orei 13.10, o mișcare suspectă. În curtea interioară a instituției, o persoană de sex masculin s-a aplecat și ridică de jos un obiect, fapt ce i-a atras atenția.

Imediat, subofițerul a interceptat persoana, a stabilit identitatea acesteia ca fiind numitul P. C. din localitatea Babadag, constatând că respectivul ridicase de jos două bancnote de 100 lei, bani ce nu îi aparțineau. Jandarmul a procedat la ridicarea bancnotelor, apoi a înștiințat seful de obiectiv și a încercat să stabilească identitatea persoanei care a pierdut banii, prin vizionarea înregistrărilor sistemului de supraveghere. Persoana pagubită a fost surprinză de camerele de supraveghere, dar din primele verificări nu s-a reușit stabilirea identității acesteia.  Urmează ca bancnotele sa fie predate la compartimentul Prevenirea și combaterea faptelor antisociale până la identificarea persoanei păgubite.

Jandarmii le recomandă tuturor ca în această perioadă aglomerată să fiți atenți la bunurile personale iar orice faptă de natură contravențională sau penală să o sesizați organelor abilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Jandarmii au găsit persoana care a pierdut banii. Acum, polițiștii tulceni caută și ei o persoană ce a pierdut peste 600 lei | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*