Jandarmii au acționat pentru combaterea braconajului piscicol

Acțiune împotriva braconajului piscicol. FOTO Jandarmeria Tulcea

Două infracțiuni pe linia braconajului  piscicol au fost constatate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână pe raza localității Sarichioi.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au acţionat în acest sfârșit de săptămână în cadrul unor acțiuni cu privire la braconajul piscicol, sesizându-se din oficiu în cazul a 3 bărbați care desfășurau activități ilegale privind pescuitul.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, sâmbătă, 17 februarie 2024, în jurul orei 12.30,  jandarmii au întocmit actele de sesizare în cazul unui bărbat care transporta în localitatea Sarichioi 28 kg de pește din specia scrumbie fără documente, conform Ordonanței de Urgență nr 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura. Cantitatea de pește a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil de colectare a peștelui.

În aceeași zi, alți 2 bărbați au fost depistați de jandarmi în timp ce pescuiau pe raza localității Sarichioi cu unelte neautorizate, astfel că au fost întocmite actele de sesizare, uneltele neautorizate fiind ridicate în vederea indisponibilizării și predării acestora către organele competente pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a 2 infracțiuni (loviri și alte violențe, conducerea unui vehicul fără permis) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*