Jandarmii asigură ordinea publică la meciul de fotbal care are loc în acest weekend în județul Tulcea

Jandarmii asigură ordinea publică la un meci de fotbal. FOTO Jandarmeria Tulcea

Jandarmii tulceni vor asigura mâine, 18 noiembrie 2023, începând cu ora 14.00, măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia desfășurării  meciului de fotbal dintre echipele ACS Hamangia Baia – ACS Viitorul Șutești.

Jandarmii vor fi prezenți  pe stadionul din localitatea Baia, județul Tulcea, pentru a se asigura că manifestarea sportivă se va desfășura în condiții de siguranță pentru participanți.

“Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică, să nu participe la astfel de evenimente aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte antisociale sau aveți nevoie de sprijin, vă recomandăm să sesizați cel mai apropiat echipaj de jandarmerie” – Jandarmeria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*