Jandarmeria Tulcea scoate la concurs trei posturi vacante, cu încadrare directă, din sursă externă

Jandarmii din cadrul IJJ Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

Trei posturi, unul de ofițer și două de subofițer sunt scoase la concurs de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea. Înscrierea candidaților se poate face până pe 16 noiembrie, iar depunerea dosarelor, până pe data de 30 noiembrie, concursul fiind fixat pentru data de 11 decembrie.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea cu sediul în municipiul Tucea, str. Isaccei, nr. 105, organizează concurs în vederea încadrării directe a următoarelor posturi vacante:

  1. Ofiţer Specialist II auto în cadrul Serviciului Logistic;
  2. Subofiţer Administrativ Principal în cadrul compartimentului Financiar;
  3. Subofiţer Operativ Principal în cadrul compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pot fi obţinute şi de la Biroul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea, telefon: 0240/534012 int . 24535,24536,24551, luni-vineri, între orele 08.00-16.00.

Anunţurile care conţin informaţii privind condiţiile de participare la concurs, datele depunerii documentelor si a susţinerii probelor de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site-ul instituţiei, la adresa www.jandarmeriatulcea.ro, precum şi la avizierul unităţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*