Jandarmeria Tulcea face angajări din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea  scoate la concurs trei posturi de ofițer din sursă externă,  prin încadrare directă/rechemare în activitate (cadre militare), după cum urmează:

– un post ofițer specialist II  la Structura de Securitate

– un post ofițer specialist II la Serviciul Logistic – Compartimentul Auto

– un post ofițer specialist I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației – Compartimentul Comunicații

Cererea de înscriere, precum și celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare se transmit scanate la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriatulcea.ro, în format PDF (ataşamentele trebuie să nu depăşească dimensiunea de 10 Mb), până la data de 04.06.2024, ora 23:55.

Concursul pentru ocuparea fiecărui post constă în susținerea unui test scris – tip grilă. Informații cu privire la locul și ora susținerii probelor vor fi comunicate ulterior pe platforma https://hub.mai.gov.ro care conține toate detaliile desfășurării concursului: condițiile ce trebuie îndeplinite, formularele și modelele documentelor constitutive ale dosarului de recrutare, informații referitoare la probele de concurs, tematica și bibliografia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*