Jandarmeria Tulcea asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările organizate cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române

Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la manifestările de Ziua Unirii. FOTO Jandarmeria Tulcea

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor fi la datorie mâine, 24 ianuarie 2024, pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe durata manifestărilor prilejuite de ,,Ziua Unirii Principatelor Române” care vor avea loc atât în municipiul Tulcea, cât și în județ.

Jandarmii vor participa la ceremonialul militar și religios dedicat acestui eveniment, începând cu ora 11.00, în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea, asigurând totodată și măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestării cultural-artistice ,,Hai , tulceni, la hora mare!”, eveniment ce se va desfășura în intervalul orar 11.30-14.30, în Piața Tricolorului din municipiul Tulcea.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările militare și religioase, urmate de o paradă militară, ce vor fi organizate în județ, după cum urmează: începând cu ora 09.30, în orașul Babadag, de la ora 10.30, în comuna Jurilovca și de la ora 12.15, în comuna Sarichioi.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să manifeste un comportament civilizat în relație cu ceilalți participanți, să supravegheze cu atenție sporită copiii și să evite implicarea în conflicte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*