Jandarmeria Tulcea a scos la concurs un post cu recrutare din sursă externă

Jandarmii tulceni își caută un coleg nou. FOTO IJJ Tulcea

Dacă vrei să faci parte din Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, dar nu ai prins un loc la una din instituțiile de învățământ ale MAI, dar în schimb ai o anumită pregătire, atunci ai șanse foarte mari să îți îndeplinești visul.

Jandarmeria Tulcea organizează, prin încadrare directă, concurs pentru ocuparea unui post vacant de SUBOFIŢER TEHNIC PRINCIPAL – Compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar şi Protecţia Mediului din cadrul Serviciului Logistic.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului, pot fi obţinute de la Biroul Resurse Umane, telefon: 0240/534012 int. 24535, luni-vineri, între orele 08.00-16.00 sau pe site-ul unităţii noastre: contact@jandarmeriatulcea.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*